Servicii

Numar telefon

Servicii

Noi suntem aici pentru a te ajuta si pentru a-ti indeplinii visurile

Apeleaza la serviciile noastre pentru a beneficia de cele mai bune si calitative produse.

Produsele noastre pot fi personalizate in functie de cerintele clientului din cataloagele firmei.

Materialele folosite de noi sunt de cea mai buna calitate.

Produsele noastre beneficieaza de cele mai bune design-uri.

Noi va oferim montaj, transport si garantie.

Usi de interior din lemn stratificat

Ușile interioare se execută din lemn stratificat după modelele de pe site.  Tocul ușilor interioare poate avea mai multe forme constructive: toc pe ramă de 70/70 mm, toc cu căptușeală care îmbracă peretele (rama de 70/70 mm plus adausuri și pervaze) sau toc de 48 mm cu pervaze reglabile la grosimea peretelui. Foile de uși sunt executate într-o gamă mare de modele având structura (montati și traverse) din lemn masiv.

Usi de exterior din lemn stratificat

Ușile exterioare se execută din lemn stratificat (tocul din profil 90/70 mm iar foaia de usa din profil de 115/68 mm).Închiderea se face pe chedere de etanșare cu cameră internă de 12,5 mm. Broasca este GU-GERMANIA-SECURY cu închidere în min. 5 puncte. Balamalele suporta o încărcare proprie de până la 141 kg/buc. Tăbliile ușilor de intrare sunt duble cu un strat.

Usi de garaj

Ușile de garaj produse de compania noastră rezolvă în cel mai convenabil, mai practic și mai simplu mod accesul automobilului în garaj. O caracteristică definitorie al acestui tip de uși este rezistența sporită la efracție care asigură o securitate maximă împotriva spargerilor, un avantaj esențial și greu de egalat.

Geamuri din PVC si lemn stratificat

Ferestrele din lemn stratificat, dacă sunt bine întreținute, pot rezista mai bine de 60 de ani. Ferestrele din lemn stratificat au plăcile uscate și pregătite individual, făcându-le mult mai rezistente la factorii de mediu, soare, apă și vânt.

Montaj, transport si garantie.

Produsele noastre beneficiaza de motaj, transport si garantie, iar personalul nostru este calificat și cu experință în domeniu.